Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Άνοιξαν σαμπάνιες στον Παλληνιακό!!!

Με σαμπάνιες στα χέρια έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο την Κυριακή μια παρέα φίλων του Παλληνιακού και με μπροστάρη της πρωτοβουλίας αυτής τον κύριο Γιώργο Καλδή.

Η παρέα προέρχεται κυρίως από το "Πανόραμα" Παλλήνης και όπως μας είπε ο κύριος Καλδής, φέτος αυτό το μικρό «fun club» της ομάδας που δημιουργήθηκε (και για το οποίο στόχος του είναι να μεγαλώνει μέρα με την μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα…), θα δίνει παρών σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση του Παλληνιακού και γιατί όχι και σε όσα περισσότερα εκτός έδρας ματς υπάρχει η δυνατότητα. Και για να γιορτάσουν την έναρξη της φετινής σεζόν με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του συλλόγου, την Κυριακή αφίχθησαν στο γήπεδο της Παλλήνης με... σαμπάνιες στα χέρια!
Στο στιγμιότυπο ο κύριος Καλδής σερβίρει τον διοικητική του αστυνομικού τμήματος Παλλήνης κύριο Αποστόλη Μπανιά και αριστερά περιμένει τη σειρά του, χαμογελαστός από την έκπληξη (!), ο πρόεδρος του Παλληνιακού, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης. Στο βάθος, ο κύριος Νίκος Κοκκινάκης παρακολουθεί και... αναμένει τη δική του σειρά για σερβίρισμα!.
Η φωτογραφία είναι πριν την έναρξη του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου